Nationaal Park de Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de ideale bestemming voor een actieve dag in de natuur. In het Park is volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Spring met uw leerlingen op een Witte Fiets, verken het terrein op eigen gelegenheid, kies één van de bestaande routes en speurtochten, of boek een Natuurgids als persoonlijke begeleider. Misschien spot uw klas een zwijn, edelhert of moeflon!

Slecht weer? Ook binnen is er genoeg te beleven: Bezoek het Museonder, een museum over het leven onder de grond. Bewonder het Jachthuis Sint Hubertus. Of bekijk Van Gogh’s in het wereldberoemde Kröller-Müller Museum.

Nationaal park-1

ACTIVITEITeN

Educatie

Nationaalpark-3

Op pad met een natuurgids

Op aanvraag kunt u met een natuurgids op pad (wandelen of fietsen). De natuurgidsen weten alles te vertellen over de geschiedenis van het Park, het echtpaar Kröller-Müller en de natuur.

Lees verder
Nationaal park-1

Moeffie

Met de Moeffie Ontdekkingstocht gaat de klas op pad in de natuur. Hierbij moeten alle zintuigen goed worden gebruikt.

Lees verder
Nationaal park-2

Rondleiding Jachthuis Sint Hubertus

Wat is dat voor bijzonder gebouw bij die vijver? De leerlingen gaan op excursie naar het indrukwekkende Jachthuis Sint Hubertus; het buitenhuis van Anton en Helene Kröller-Müller in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Lees verder